Олександр Лукашенко, де-факто президент Білорусі, продовжує дивувати білорусів і світ своєю неадекватністю і не здатності осягнути реальність. В реальності, виборці Білорусі, білоруський народ, на останніх виборах чітко не хотіли голосувати за Лукашенка, настільки, що після того як він прибрав усіх реальних суперників і просто відкрито сфальсифікував вибори, вийшли на вулиці. Поки країна живе страхом перед коронавірусом і відчаєм від того, що влада агресивно застосовує репресивний апарат проти мирних протестувальників або перехожих, Лукашенко живе у світі, в якому сир лікує від коронавірусу, а працівникам ОМОН потрібна картопля, яку Лукашенко викопав своїми руками.

Про це пишуть телеграм-канали НЕХТА і "Лента дна".

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Ідея показати, що Лукашенко також руками викопує город картоплі, а потім разом з усією родиною складає картоплю в мішки, мусила сигналізувати, що Лукашенко - такий самий білорус як і всі інші, а картопля - головна цінність країни. Натомість глядачі побачили як літнє тіло, яке не має прописки у тренажерному залі, вдає, що він сам копає картоплю, тоді як національний неофіційний прапор Білорусі стає в себе вдома предметом, за зберігання якого можна отримати тілесні ушкодження або навіть ув'язнення.

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Весною Лукашенко, тоді ще офіційний президент Білорусі, оголосив, що його країна не боїться коронавірусу. Тому у країні не було карантину, бо влада відкрито зневажала серйозність хвороби. Тепер же, перебуваючи у якомусь приміщенні, де розміщено багато головок сирів, Лукашенко сказав, що сир - головна зброя проти коронавірусу. Або Лукашенко щось знає, чого не знаємо ми про сир і коронавірус, або ж він не знає нічого.

Раніше повідомляли, у Мінську таємно провели інавгурацію Олександра Лукашенка: "офіційно обійняв посаду".

Як повідомляв Знай.uа, вбивця лідера "Ляпіс Трубецькой" почув вирок: родичі не можуть знайти слів.

Також Знай.uа писав, Netflix привезе Лукашенка до Києва.