З улюбленої країни українських заробітчан прийшли вельми тривожні новини. Стало відомо, що польський президент Анджей Дуда здав тест на коронавірусну інфекцію covid-19, він виявився позитивним.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню державного секретаря канцелярії президента Блавея Спіхальського в мережі Twitter.

Публікація Блавея Спіхальського, скріншот: Twitter
Публікація Блавея Спіхальського, скріншот: Twitter

"Президент відчуває себе добре. Ми знаходимося в постійному контакті з відповідними медичними службами", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews
Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews

Також варто нагадати нашим читачам, що польський президент в період з 11 по 13 жовтня перебував з триденним візитом в Україні. Він проводив офіційну зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським.

Нагадаємо нашим читачам, що Анджей Дуда під час спільного з президентом України Володимиром Зеленським інтерв'ю для польських та українських журналістів заявив, що міжнародне співтовариство має не відступати від санкцій проти Російської Федерації і вимагати від неї покинути окуповані українські території.

Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews
Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews

За словами Дуди, на кожному міжнародному форумі він підкреслює, що в 2014 році, коли Росія напала на Україну, коли почалася окупація Криму і де-факто окупація Луганської, Донецької областей, "дійшло до глибокого порушення міжнародного законодавства, і це продовжується".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, президент Польщі Дуда показав Зеленському 18 "маляток".

Як повідомляв Знай.uа, уряд закриває пенсіонерів вдома через нову хвилю китайського вірусу.

Знай.uа писав, польський президент Дуда примчав у гості до Зеленського: він збирається запалити.