Президент Росії Володимир Путін очолив рейтинг довіри серед населення Російської Федерації. А ось на друге місце несподівано вирвався голова МЗС Сергій Лавров.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання Lenta.ru з посиланням на дані фонду "Ромир".

Схоже дослідження раніше цього місяця провела організація "Общественное мнение". Тоді соціологи заявили, що зараз довіра до Путіна знаходиться на рівні 59%.

Володимир Путін, скріншот з відео
Володимир Путін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще 29% респондентів заявили, що скоріше не довіряють главі держави, а 12% опитаних росіян не змогли відповісти на це питання. Соціологи підкреслюють, що як і раніше більшість росіян позитивно оцінюють роботу російського лідера. Опитування проводилося по телефону в період з 16 по 18 жовтня. У ньому брали участь 4000 респондентів старше 18 років, статистична похибка не може перевищувати 2%.

В рейтинг довіри організації "Росмир" знайшлося і місце неполітичним фігурам. Місця з сьомого по дев'яте посіли Андрій Малахов, Максим Галкін, Костянтин Хабенський. Не обійшлося й без курйозів: мер Москви Сергій Собянін залишився на 23-му місці, на одну позицію нижче медіаперсони Ольги Бузової, а глава КПРФ Геннадій Зюганов займає 26-е місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у рік пологів фаворитки Путіна Кабаєвої головний акушер Росії купила нерухомість на 1 млрд.

Як повідомляв Знай. ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай. ua писав, що коханка Путіна відзначає день народження, чим прославилася Кабаєва за 37 років.