Президент Російський Федерації Володимир Путін-постійний герой карикатур. З нього так і хочеться намалювати що-небудь смішне. Тому кожен інфопривід, де задіяна ця політична фігура, виявляється миттєво підхоплений карикатуристами. Так, наприклад, після отруєння головного путінського опозиціонера Олексія Навального, у знаменитого художника-шаржиста і карикатуриста Сергія Йолкіна вийшла нова робота. На ній ВВП" відростив " собі ангельські крила, а сам, в білому медичному халаті просить по телефону кращу клініку для Навального.

Приводом послужила заява Путіна, нібито він сам розпорядився відправити Олексія на лікування до Німеччини, яке спростував сам же Навальний. Карикатура з'явилася в Twitter і Telegram художника.

Раніше Навальний звинуватив Путіна у брехні, звернувши увагу на новини, в яких прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що Путін не приймав рішень про транспортування опозиціонера до Німеччини.

Як відомо Олексія Навального отруїли 20 серпня, під час перельоту з Омська в Томськ. Літак здійснив екстрену посадку, а опозиціонера доставили в місцеву лікарню Омська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Олексію Навальному стало погано в літаку, який в результаті здійснив екстрену посадку. У Навального діагностували отруєння токсинами.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Навального не пускають його лікаря, вимагаючи дозволу опозиціонера, що знаходиться в комі.

Також Знай.uа писав, автор фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська, розповів, що сталося насправді