Після голосування на місцевих виборах сьогодні, 25 жовтня, Володимир Зеленський проголосував й у своєму опитуванні, відповівши на всі п'ять запитань. Після цього глава держави дав коротенький пресбрифінг.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, Зеленський зазначив, що для нього як для будь-якого громадянина важливо, щоб були обрані люди, яким українці довіряють. А щодо всіх витрат стане відомо після того, коли буде опубліковано відповідні звітності.

"Я не знаю, що саме я повинен вам сказати. Всіх зі святом"

Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua
Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згідно з інформацією телеграм каналу "Klymenko Time", Володимир Зеленський на всі п'ять питань зі всенародного опитування, ініційованого ним, відповів "так".

Зазначається, що згодом пресконференція президента перейшла в перекрикування і суперечки, після чого Володимир Зеленський покинув територію виборчої дільниці з фразою: "Вам нецікаві мої відповіді, всього доброго".

Скріншот: Телеграм / Klymenko Time
Скріншот: Телеграм / Klymenko Time

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив

Як повідомляв портал "Знай.ua", місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"