Верховна Рада України у вівторок, 3 листопада, збереться на пленарне засідання. Про це розповів журналістам голова ВРУ Дмитро Разумков 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Депутати в перші дні роботи повинні будуть перейти до розгляду проекту держбюджету на 2021 рік.

"Якщо не трапиться чогось екстраординарного, з 3 числа (листопада-ред.) почнеться пленарний тиждень. У перші дні, якщо все буде добре, ми повинні перейти до розгляду бюджету на 2021 рік. Ми будемо працювати. Дійсно, ви бачите непросту епідеміологічну ситуацію в державі. Можливо, вона також вплине на роботу ВРУ. Але поки не плануємо змінювати режим роботи", - сказав Разумков.

Також він додав, що 2 листопада відбудеться засідання Погоджувальної ради.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український державний і політичний діяч, а також голова Верховної Ради України Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Їх журналіст поцікавився у Разумкова про те, чому на дільниці відсутні раніше анонсовані волонтери з опитуванням (п'ятьма питаннями) від президента України Володимира Зеленського, на що спікер відповів: "Я ж голосувати йду, я не за опитуваннями, може ще будуть".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві вибори в Україні, Разумков відмовився відповідати за" косяки " Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленському пропонують ввести в Україні "комендантську годину", а Ляшка відправити в Антарктиду.

Також Знай. ua писав, що НБУ і Рада взялися за колекторів, коли припиниться залякування і дзвінки посеред ночі.