Другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться. Відомо, що з Верховної Ради відкликали проект постанови про його скасування. Про це повідомили на брифінгу спікер Дмитро Разумков.

Читайте Знай в Google News!

"Другий тур виборів, звичайно, буде. Сьогодні призупинити виборчий процес я не бачу ні підстав, ні можливості це зробити", – заявив Разумков.

Нагадаємо, напередодні місцевих виборів у парламенті зареєстрували проект постанови, в якому пропонувалося скасувати другий тур. Автором виступила народний депутат від "Слуги народу" Тетяна Грищенко.

вибори / фото: Страна
вибори / фото: Страна

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Причиною необхідності скасування другого туру вона назвала зростання захворюваності коронавірусом.

Раніше повідомлялося, що всеукраїнське опитування було оголошено за 12 днів до проведення місцевих виборів і складається з п'яти питань, кожне з яких озвучив особисто президент України Володимир Зеленський. На них можна відповісти лише "Так / Ні" і стосуються легалізації медичного канабісу, створення вільної економічної зони на Донбасі, зменшення кількості депутатів, довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах і права України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві вибори в Україні, Разумков відмовився відповідати за" косяки " Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленському пропонують ввести в Україні "комендантську годину", а Ляшка відправити в Антарктиду.

Також Знай. ua писав, що НБУ і Рада взялися за колекторів, коли припиниться залякування і дзвінки посеред ночі.