Місцеві вибори в Україні є досить важливою подією, проте крім цього, сьогодні в Білорусі теж відзначається знаковий день. Спостерігаючі вже втомилися від безрезультативних мітингів, проте сьогодні планується непересічний протест у зв'язку із закінченням терміну ультиматуму, який був виставлений президенту Олександру Лукашенку опозиціонеркою Тихановською. Про це повідомляє Telegram-канал "Klymenko Time".

Читайте Знай в Google News!

Початок "маршу народного ультиматуму" стартує о 14:00 за місцевим часом. Він був анонсований майже два тижні тому, 13 жовтня. А вимогами опозиції виступають оголошення Лукашенка про відхід, припинення насильства на вулицях і звільнення всіх політв'язнів.

Лукашенка очікують масові "мирні" ходи, бойкот державних магазинів, блокування доріг і т.д., якщо Олександр Лукашенко не піде на поводу в опозиції. Вчора відбулася телефонна розмова Лукашенка з держсекретарем Сполучених Штатів Америки Майком Помпео, що можна трактувати як непряме визнання статусу президента "бацьки". Тому мітинг готується на тлі цієї події.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І якщо після сьогоднішньої акції методи ненасильницького опору не зуміють показати своєї масовості і критичності для влади Лукашенка, то на активності опозиції можна буде поставити крапку. Сьогоднішній день є переломним для білоруської опозиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, канал Лукашенко показав образу "бацьки", України більше немає- " колишня УРСР"

Як повідомляв "Знай.ua", проти Лукашенка і його "прихвоснiв" : в МЗС заявили про санкції щодо Білорусі.

Знай.ua писав, вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.