Виявилося, що у Львові активно поширюються чутки про те, що затята захисниця всього українського Ірина Фаріон вирішила вийти з партії "Свобода". Однак, Фаріон вже встигла спростувати даний факт, і навіть презентувала вірш через це, який склала її донька.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

"Учора, під час запису моїх студій "Гену українців", журналісти розповіли, що Львовом ідуть чутки, ніби я вийшла зі Свободи, бо не йду на місцеві вибори... Поширює джерело від теперішнього мера Львова....Це інфоджерело виняткова помийниця місцевого розливу. Сміючись, розповіла про це донечці, а вона відповіла ось таким щирим, дитячим, сентиментальним, емоційним віршиком. Бо вона Сонечко і два маленьких Сонечка біля неї...

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вірш публікуємо зі збереженням пунктуації автора:

"Я вийшла....

Вітерець чутки колише, що Я вийшла зі "Свободи".
Сонцесяйні, так говорять, щоб піар зробити знову.

Знаю всі би так хотіли, щоб мене там не було,
Але я і є СВОБОДА всім нутром та і єством.

Хто тут каже ті байки: Фаріон пішла від них.
Най розкаже це бабайку - і потрапить в лапки злі"

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

Отже, бажаю моїм побратимам і посестрам перемоги на виборах. Проте найбільшою є перемога над власною знеохотою, слабкістю та компромісами. Це не просто політичні вибори - це вибори способу життя: або рабство, або СВОБОДА. Нема на сьогодні в країні ідеологічно потужнішої партії за Свободу. Інша річ, що далеко не всі до цієї СВОБОДИ доросли. Перемагаймо. Здобуваймо. Наступаймо. Моїми гаслами зостаються: МІЛІТАРИЗАЦІЯ, БАНДЕРИЗАЦІЯ, УКРАЇНІЗАЦІЯ. На втілення їх і працюємо! До перемоги, рідні свободівці.", - пише Ірина Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Не хайпуйте": Фаріон пішла війною на забугорні слівця - "кляті москалі" в минулому, під загрозою англосакси.

Як повідомляв Знай.uа, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "Ви тролейбуси хоч раз бачили?".

Знай.uа писав, ось і прославилася: у Tik-Tok показали, як "пані-мер" Верещук переслідує молодого хлопця.