Український президент Володимир Зеленський має намір почати масове звільнення чиновників, у разі, якщо не буде доведено ефективність їх роботи. У своєму інтерв'ю для британського журналіста Стівена Сакури він розповів про те, що перевиконав свої спілкування щодо ситуації на Донбасі і домовленостей з Володимиром Путіним.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна/Новини".

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Крім того, глава держави повідомив про те, що на жаль проблема з корупцією залишається досі. В ході інтерв'ю президент також сказав, що дає півроку головному прокурору Ірині Венедиктівній, щоб так показала свій результат, інакше її чекають така ж доля, як Руслана Рябошапку — він звільнить її.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також Зеленський повідомив про те, що всі чиновники і бізнесмени, які пов'язані з кримінальною злочинністю, повинні постати перед судом.

"Я вважаю, що всі рівні перед законом. Так має бути - і кримінальні справи, які є проти тих чи інших чиновників, кримінальні справи, які є проти бізнесменів, які вкрали гроші або, ймовірно, вкрали гроші, вони повинні постати перед судом", — зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Глава держави також пояснив, чому деякі чиновники залишилися при владі з часів Порошенка. Він підкреслив, що дав їм такий же термін на півроку, за час якого вони повинні були показати ефективність своєї роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Порошенко назвав опитування Зеленського непотрібом: "Зіпсували настрій".

Як повідомляв Знай.uа, батьки Зеленського проголосували на місцевих виборах: як відповідали на питання президента.

Знай.uа писав, вибори в Україні: у Зеленського з'явився "союзник" - проголосував 7 разів, ніхто і не помітив.