Софіївсько-Борщагівський сільський голова Олесь Кудрик, який тепер балотувався у голови Борщагівської ОТГ, яка утворюється внаслідок об'єднання Софіївської Борщагівки з сусідніми селами Петропавлівська Борщагівка та Чайки, заявив про свою перемогу на виборах просто у розпал голосування, ще опівдні.

Читайте Знай в Google News!

Скріншотом розсилки в месенджері Viber ділиться Телеграм-канал Dubinsky.pro

"Шановна громадо! За паралельним підрахунком голосів на 12.00 явка склала 15% і я лідер. Із приємністю хочу констатувати, що мій електорат виявився дисциплінованим і відповідальним! Тоді як ті, хо начебто хотіли якихось міфічних змін просто не прийшли! Тепер нас чекає ще 5 років стабільності! А я чекаю привітань. Ваш голова — Олесь Кудрик", — йде мова у повідомленні, яке начебто надійшло підписникам каналу.

Скріншот Dubinsky.pro
Скріншот Dubinsky.pro

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як звертають увагу у Dubinsky.pro, до закриття дільниць поширення такої інформації може розглядатися як агітація і введення в оману виборців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент і суд над президентом.

Також портал Знай.uа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.