"Опитування Зеленського" ще до виборів викликало чимало суперечок, а в день виборів ця тема була однією з найгучніших. Зокрема, 25 жовтня звернули увагу на "неповнолітніх волонтерів" – підлітків, які проводили опитування. На питання про те, як так вийшло, омбудсмен Людмила Денісова заявила, що неповнолітні мають право займатися волонтерською діяльністю.

У відповідь вона отримала масу критики від політичних опонентів. Зокрема, про ситуацію висловилася Ірина Геращенко.
За словами Геращенко, вона сильно стурбована і розчарована заявою омбудсмена, і сподівається, що вона була зроблена "під тиском". Політик зазначила, що країна все сильніше "скочується" за часів Януковича, якщо навіть омбудсмен захищає "незаконне" опитування.

Крім того, Геращенко на своїй сторінці в Facebook зазначила, що спостерігачі від партії, яку вона представляє, вимагатиме у неповнолітніх дозвіл від батьків і ретельно перевіряти наявність цих самих дозволів. Також вона зазначила, що влада ігнорує величезну кількість порушень, які відбуваються під час виборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, найкраща подружка Порошенка Геращенко накинулася на гаманець Зеленського: "Є зайві гроші..."

Як повідомляв " Знай.ua", остання надія на президента: Зеленського благають "припинити" 2020 рік.

Знай.ua писав, українці "розмазали" Галкіна за пародію Зеленського на його 5 питань: "у нас війна з Росією"