Білорусь продовжує боротися з режимом Олександра Лукашенко, розбита опозиція звертається до людей, є активною на міжнародному полі. Разом із тим, опозиція до Лукашенка не дорівнює опозиції президенту РФ Путіну. Про цей факт нагадала білоруська опозиціонерка Вероніка Цепкало в ефірі українського ток-шоу “Свобода слова у Савіка Шустера”.

Читайте Знай в Google News!

Насправді не є секретом те, що всі лідери і лідерки опозиції ухиляються від прямої критики політики Кремля взагалі, не коментують вони і роль “російської руки” в теперішній політичній кризі, зосереджуючи свою критику лише на Лукашенку. Вероніка Цепкало прийняла запрошення українських журналістів і вийшла на зв'язок у Славіка Шустера. Там почали говорити за Крим і кримське питання. Цепкало запитали про її думку щодо цього запитання.

Олександр Лукашенко, фото Telegram
Олександр Лукашенко, фото Telegram

Політикиня відповіла, що нині це питання не є гострим, що потрібно говорити про кризу в Білорусі. Віце-прем'єр України Олексій Резніков відповів на таку заяву опозиціонерки, що це зовсім не питання, яке не на часі, адже це не питання - проблема Криму і його анексії, питання Росії і її політики щодо України з 2014 року однозначне, не потребує дискусій, адже є аксіомою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі ініціюють міжнародне кримінальне розслідування діяльності Олександра Лукашенка.

Також, "Знай.ua" писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи