У неділю, 25 жовтня, по всій території України відбулися місцеві вибори. У Кіровоградській області на виборах голови Підвисоцької ОТГ Голованівського району впевнено здобув перемогу колишній депутат Верховної Ради Віктор Лозинський, якого засуджували до 15 років ув'язнення за вбивство. Про це повідомляє ВВС News Україна з посиланням на місцеву виборчу комісію

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що переміг він саме в тому районі, де в 2009 році скоїв вбивство.

"Лозинський Віктор Олександрович впевнено виграв вибори на посаду керівника Підвисоцької ОТГ Голованівського району Кіровоградської області", - заявив представник комісії.

При цьому опоненти Лозінського також підтверджують його перемогу. На вибори він йшов як самовисуванець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Його головним конкурентом був кандидат від" Слуги народу " Сергій Балицький, сім'я якого має агробізнес в регіоні. Він заявляв про погрози з боку Лозінського, але той заперечував це.

Лозинський напередодні виборів в інтерв'ю заявив, що домігся справедливості і зняв усі судимості.

16 червня 2009 року внаслідок зіткнення на території мисливських угідь з Лозинським, а також колишніми прокурором Голованівського району Кіровоградської області Євгеном Горбенком та начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальським було вбито Валерія Олійника.

У 2016 році Лозінський вийшов з в'язниці за "законом Савченко".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленським не обмежилася, активістка Femen роздяглася на знак протесту через аборти.

Як повідомляв Знай. ua, результати виборів 2020, коли будуть, екзитполи, явка і все найважливіше.

Також Знай. ua писав, що у Львові легендарний лікар став депутатом вшосте.