Грузинський і Український державний і політичний діяч Міхаель Саакашвілі заявив про те, що в Грузії на парламентських виборах перемогла опозиція. Про це він розповів у відео на Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"У Грузії, якою керує російський олігарх Іванішвілі, Грузинська опозиція, яка була проти нього весь цей час, здобула переконливу перемогу, отримавши майже 50% голосів на парламентських виборах. А парламент формує уряд Грузії проти Іванішвілі, який отримав всього 41% голосів", - говорить він.

Саакашвілі розповів, що серед опозиції основний кістяк становить "національний рух Грузії", який очолює він і вони отримали майже 34% голосів, а за іншими даними – вони отримали у всіх головних містах Грузії більше 50% голосів.

"Це означає, що в тих умовах, коли мені не дозволяють в'їхати до Грузії, тому що порушили проти мене різні висмоктані з пальця кримінальні справи. Навіть в тих умовах, просто по Skype я вів кампанію, ми все-одно їх обіграли. І це є сила ідеї, сила спадщини, яка у нас була. Це означає, Коли ти щось створив для своєї країни", - каже політик.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Саакашвілі заявив, що працює для добробуту і Грузії, і України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній "шептун" Зеленського Андрій Богдан випив у компанії Саакашвілі.

Як повідомляв Знай. ua, на Михайла Саакашвілі скоєно замах, охорона не втримала.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі претендує на посаду прем'єр-міністра, влада погрожує його заарештувати.