Юлія Тимошенко-лідер української опозиційної партії "Батьківщина". Вона поділилася інформацією про стратегію влади по знищенню жителів країни.

Вона розповіла про те, що реалізація медичної реформи колишнього президента України Петра Порошенка "поставила українців на межу виживання".

Читайте Знай в Google News!

Тимошенко виділила нестачу лікарняних ліжок для лікування хворих під час пандемії коронавірусу в Україні. Адже за часів Порошенка було закрито понад 350 медичних закладів. Нардеп також підкреслила, що бачить "стратегію на мінімізацію українців", починаючи з правління попереднього президента, як двічі прем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А раніше Юлія Тимошенко передрікала початок "справжнього терору", якому сприяє конфлікт між Конституційним судом України і президентом Володимиром Зеленським. У черговій "війні за розподіл повноважень і ресурсів", на думку Тимошенко, влада держави абсолютно забули про головну біду, якою зараз виступає епідемія COVID-19.

Тому слід рятувати своїх громадян, ніж "намагатися підпорядкувати собі останній досі незалежний державний інститут", що зараз робить президент, вважає Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у 2010 році президентом України стала Юлія Тимошенко: результати перерахували за американською системою.

Як повідомляв "Знай.ua", 59-річна Тимошенко зізналася в ніжних почуттях до молодого красеню: "Ми хвилюємося"

Знай.ua писав, На Закарпатті соратників Тимошенко "продали" місцевому наркокартелю.