Народний депутат України, відомий як ресторатор та один з ведучих кулінарного шоу "МастерШеф", Микола Тищенко прокоментував атмосферу, яка склалася у Верховній Раді. На думку "слуги народу" у парламенті панують досить токсичні взаємовідносини.

Читайте Знай в Google News!

Про це Тищенко розповів в ефірі телеканалу "НАШ".

В ефірі ведуча попросила у нардепа-кулінара дати коментар щодо лайливих слів, якими нагородив Тищенка.

Микола Тищенко, фото unian
Микола Тищенко, фото unian

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я підійшов до Разумкова, а що говорив Арахамія, треба в нього запитати. Мені казати брудні слова ризиковано, пам'ятайте, що я майстер із дзюдо. Якщо говорити відверто, то в парламенті напружена атмосфера і дуже складно працювати. За 30 років там зібралася погана карма. Я навіть сьогодні запропонував Разумкову привести в парламент православного батюшку, щоб він окропив святою водою. Щоб дух від наших попередників кудись зник", — відповів народний обранець.

У відповідь на це ведуча відправила Тищенка на сповідь як логічне продовження ідеї освятити будівлю Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слуга народу Тищенко, затинаючись, виправдався за ганебні результати в Києві: "Підкупи і підтасування".

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Тищенко заразився коронавірусом

Знай.uа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенка - українцям показали, як політики "шастали" під час карантину.