Демократ Джо Байден став новим президентом США. Тепер президента Білорусі Олександра Лукашенка чекають великі неприємності, передає видання Replyua слова експерта з Білорусі і відомого політолога Дмитра Болкунця.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

За його словами, екс-президент США Дональд Трамп залишився осторонь від протестів Білорусі, і жодних заяв з його боку не надходило. А ось Джо Байден не буде таким нейтральним, вважає Болкунець. Експерт упевнений: Байден може серйозно полоскотати нерви Лукашенка. Він також нагадав, що весь захід, на чолі з США, називають Лукашенка останнім європейським диктатором, і всі одностайні в думці, що Олександр Григорович засидівся на своїй посаді, і "пора б і честь знати". Болкунець також нагадав, що під час переговорів з держсекретарем США, Лукашенко сказав, що бажає Дональду Трампу перемогти на виборах.

Олександр Лукашенко, фото: Gordonua.com
Олександр Лукашенко, фото: Gordonua.com

Ця розмова відбувалася за кілька днів до виборів у США. Фактично, як зазначає Болкунець, Лукашенко накаркав і Трамп програв ці вибори, в результаті чого ставлення республіканців до білоруського лідера зміниться в негативну сторону. Та й демократи, з приходом Байдена, теж почнуть ненавидіти Лукашенка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лукашенко знову принизив білорусів у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua,таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь

Також Знай.ua писав,Україна відповіла Лукашенку за "таємну" інавгурацію і тривожні наслідки.