Президент України Володимир Зеленський висловлює надію через можливе взяття під контроль всього кордону з Російською Федерацією в Донецькій і Луганській областях. Зараз українські воїни не мають доступу до ділянки держкордону між Росією і окупованим Донбасом.

Про це заявив сам Володимир Зеленський на офіційному сайті глави держави. Він відвідав відділення інспекторів прикордонної служби "Розсипне" під час робочої поїздки в Луганську область. І висловив переконання про відновлення контролю над ділянкою кордону в повному обсязі в ході спілкування з прикордонниками і закликав Держприкордонслужбу "готуватися до цього дня".

Читайте Знай в Google News!

"Це необхідна передумова безпеки для розгортання наступного позитивного політичного процесу в Донецьку і Луганську. Саме наші прикордонники будуть тими, хто засвідчить, що деокупація окремих районів Донецької та Луганської областей відбулася повністю", — заявив президент під час виступу.

Володимир Зеленський, фото: Офіційний сайт глави держави
Володимир Зеленський, фото: Офіційний сайт глави держави

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І в кінці всі присутні вшанували пам'ять загиблих прикордонників хвилиною мовчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський поспішно звернувся до Байдену, обійшовши Трампа: "Наша дружба..."

Як повідомляв "Знай.ua", алкогольна " реформа", фальстарт Зеленського і дозвіл МОЗ - головне за ніч.

Знай.ua писав, Юлія Тимошенко викрила Зеленського: українці на межі виживання. Вона поділилася інформацією про стратегію влади по знищенню жителів країни.