Експрезидент України, лідер парламентської фракції "Е.С." Петро Порошенко показав свій публічний вихід після одужання від коронавірусу. Так, Порошенко з дружиною Мариною сходили на фільм "Атлантида". Цікаво що на фото присутні то в масках, то без них...

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки посту Петра Порошенка у facebook.

"Перед фільмом Атлантида, який ми з Мариною мали щастя побачити сьогодні, не хочеться бажати приємного перегляду, але після цього кіно приходить нове розуміння символів, які спонукають до роздумів", - йдеться у повідомленні.

За словами Порошенка, ця історія – влучне нагадування про те, які перешкоди зараз необхідно долати Україні у союзі з усім світом.
Чому герої не їдуть з України? У фільмі є гарна відповідь: щоб залишитися тут і змінювати державу. Хтось розміновує, хтось вирішує екологічні проблеми, але об’єднує цих людей одне – те, що вони не втрачають надії.
Вражений фільмом, Порошенко хоче, щоб "Атлантиду" подивилися в усьому світі. Якщо цей фільм отримає "Оскар" – це зробить мене особисто дуже щасливим. Він точно цього вартий. І я пишаюся, що робота над фільмом почалася за часів нашої команди.

Порошенко // www.facebook.com/petroporoshenko
Порошенко // www.facebook.com/petroporoshenko

"Залученння бійців АТО замість професійних акторів було сміливим експериментом, і це дало команді Валентина Васяновича можливість донести правду. Донести важливу думку, що все змінюється. І треба вірити, що змінюється на краще. Подивіться на результати місцевих виборів: люди починають відповідально ставитися до майбутнього нашої держави. Відбуваються події, що дають нам підстави для оптимізму", - додав Порошенко.

Порошенко також зауважив, що такі фільми, як "Атлантида" сприяють і допомозі нашим воїнам на фронті, і допомозі ветеранам, особливо тим з них, хто має пост фронтовий синдром. Дивитися його просто обов’язково.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, теща Порошенка помирає від коронавірусу: "Сьогодні вона втратила свідомість".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського представили план для України до 2030 року: доведеться надолужити.

Знай.uа писав, Зеленський мріє тільки про одне: Геращенко розкрила таємні бажання президента.