Речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, як почувається хворий на коронавірус глава держави.

Читайте Знай в Google News!

Про це Юлія Мендель розповіла у коментарі "BBC News Україна". За словами речниці глави держави, у нього тримається невелика температура без жодних інших симптомів.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел
Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Вона додала, що він почувається добре, але наразі змушений залишатися вдома, де спеціально для роботи у нього є окреме приміщення. Також речниця додала, що президент активно вживає вітаміни і перебуває під наглядом лікарів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Сьогодні не було ніяких проблем, він активно вживає вітаміни, перебуває під наглядом лікарів. Тому ми всі сподіваємося, що це не буде якась ускладнена форма хвороби". Юлія Мендель

За її словами майже всі працівники офісу президента здали тести на Covid-19.

"Майже всі працівники офісу здавали тести - результат поки знають не всі, дехто ще його чекає. Я особисто не здавала, тому що я зробила це в суботу, і він був негативний. Тому наступний я буду здавати вже під кінець цього тижня", - сказала вона. Юлія Мендель

Як повідомила Мендель, зараз всім працівникам ОП міряють температуру, роблять тести на коронавірус. В Офісі президента дотримуються основних правил. Зокрема, мова йде про користування дезінфекторами, носіння масок та рукавичок. Крім того, багато людей працюють дистанційно.

Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла про самопочуття зараженого Covid-19 президента: "Ізолювався, продовжує працювати"

Також "Знай.ua" писав, президент України Зеленський заразився коронавірусом