Через чотири роки президентства Дональда Трампа, у якого не було домашніх вихованців, в Білому домі знову будуть жити тварини. У обраного президента США Джо Байдена дві німецькі вівчарки — Чемп і Мейджор.

Читайте Знай в Google News!

Американські ЗМІ відзначають, що Мейджор стане першим собакою з притулку, яка опиниться в Овальному кабінеті, і називають це ще однією ознакою "повернення до нормальності".

З цієї нагоди за посиланням у шапці профілю згадуємо старовинну американську традицію тримати тварин у Білому домі та розповідаємо про інших відомих постояльців резиденції у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зрозуміло, що поява відразу двох німецьких вівчарок в Білому Домі — у американців, з їх любов'ю до тварин, і у ліберально налаштованих ЗМІ, з їх нелюбов до Трампа, — викликало особливу наснагу і стало інфоповодом саме по собі (преса навіть називає це ще однією ознакою "повернення до нормальності" — так зараз характеризують перемогу Байдена на виборах).

Розповідаємо, що відомо про нових американських улюбленців, яких за традицією вже називають FPOTUS (First Pets of the United States).

Байден, фото: Getty Images
Байден, фото: Getty Images

Мейджора називають першою твариною з притулку в Білому домі, але це лише формально так: до Мейджора в резиденції американських президентів жила собака змішаної породи на прізвисько Юкі, яку взяв під опіку відомий любитель собак 36-й президент США Ліндон Джонсон (1963-1969). Пса знайшла молодша донька Джонсона на одній з бензоколонок Техасу.

Джонсон і Юкі були нерозлучні: собака спала в спальні свого господаря, могла запросто застрибнути до нього на коліна під час підписання важливих документів, плавала з ним в басейні і навіть танцювала з ним на весіллі його дочки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Трамп обпаскудив Байдена після фіаско на виборах президента США: "Ці люди - злодії".

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай.uа писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.