В Україні закрили кримінальну справу проти Джо Байдена.

Читайте Знай в Google News!

Поліція і Офіс генерального прокурора України закрили кримінальне провадження про начебто втручання колишнього віцепрезидента США Джо Байдена в роботу українського генпрокурора. Справу було порушено за заявою ″порошенківського″ генпрокурора Віктора Шокіна.

Про закриття справи стало відомо у вівторок, 10 листопада, завдяки інформації видання ″Укрінформу″, яке посилається на обізнане джерело в Офісі генпрокурора та оприлюднило відповідні документи.

Як видно з документів, провадження закрили ще 23 вересня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначається, що сам Шокін розповів, що під час розслідування справи правоохоронці провели лише одну слідчу дію - його допит. Колишній генпрокурор наголосив, що оскаржив закриття справи в суді. Скаргу розглянуть 11 листопада.

Варто нагадати, що у квітні 2016 року 5-й президент Петро Порошенко звільнив Шокіна з посади генпрокурора через нібито поставлений йому ультиматум Байденом.

А через два роки, уже за президенства Володимира Зеленського, у лютому 2020 року суд наказав Державному бюро розслідувань відкрити справу проти Байдена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Байден переміг Трампа на президентських виборах

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі скандальні факти про Байдена

Також Знай.ua писав, експерти розповіли, як вплине перемога Джо Байдена на Україну.