У вівторок, 10 листопада, стало відомо про те, що в українському парламенті вже готують законопроект про легалізацію медичного канабісу.

Читайте Знай в Google News!

Про це на брифінгу заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Відео виступу народного депутата про легалізацію марихуани опубліковано на YouTube-каналі "112 Україна".

За його словами, відповідна робоча група вже створена і зараз працює над законопроектом.

"Там є два принципових підходи. Перший – дозволити імпорт вже готових препаратів, які використовуються в медичній сфері, і подивитися, як це працює і як це допомагає онкохворим, людям з хворобою Альцгеймера. А потім вже другим шляхом робити так зване імпортозаміщення", - зазначив Давид Арахамія.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, голова Верховної Ради і права рука Зеленського Дмитро Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституції та марихуани.

Як повідомляв портал Знай.uа, Центральна виборча комісія України визнала актора і добровольця Андрія Шараскіна народним депутатом, який замінить Святослава Вакарчука у Верховній Раді.

Також портал Знай.uа писав, що голова Національної поліції Ігор Клименко включив "зелене світло" повіям: "Я не боюся сказати".