Популярний український блогер, який пише під ніком Антон Ходза, написав черговий пост в соціальній мережі Facebook, де прокоментував рішення парламенту про введення 25% виборчої квоти замість 5%.

За його словами, воно мало виборчу дію і більше того, в Раді міста-мільйоніка можна буде побачити депутатів, які набрали 38, А хто і 15 голосів. І таким чином, вони представлятимуть в середньому близько 17 тисяч виборців.

Читайте Знай в Google News!

"Круто чо. Кличка обрали 300 000 киян всього. Депутатів деяких - 15 осіб з району. Ох**ннi вибори", - додав він, коментуючи статтю видання"Чесно". Після місцевих виборів тривала інтрига про другий тур у столиці, адже якщо так, то хто ж стане суперником Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Однак другого туру не буде, лідер партії "УДАР" був визначений мером, перемігши з результатом 50,52% (365 161 голос). У підсумку "європейська солідарність" обійшла партію Кличка на виборах до міськради, вони мають на один мандат більше. Сумарно ці політичні сили мають понад 61 голос, чого достатньо для формування коаліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко покинув пост мера після перемоги на виборах - знайшов заміну.

Як повідомляв "Знай.ua", на Київщині мером стала "клон" Верещук - знайди десять відмінностей.

Знай.ua писав, у Чернівцях з дільниць "випарувалися" бюлетені, вибори під загрозою зриву. Погашені бюлетені з цієї дільниці відсутні в приміщенні ТВК.