У Єревані сьогодні дійсно почалися загострення через ситуацію з Нагірним Карабахом. Протестувальники там зібралися на площі Свободи, скандують " Нікол, йди!".

Читайте Знай в Google News!

У розпорядженні 1news.az опинилися сенсаційні матеріали вірменського центру вербування найманців VoMa (VoMa Center).

У цих даних відображена інформація про осіб, які пройшли реєстрацію в voma Center, і ймовірно, що деякі з них прибули до Вірменії для проходження курсів військової підготовки для найманців для участі в бойових діях проти Азербайджанської армії.

Ось деякі з них: Андреас Кітікідіс( Кіпр), Жедідія Бертон (США), Ентоні Сахін (США), Віктор Іванов (США), Овсеп Мелкон (Швеція), Едуард Кольгін (Росія) та ін.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

У центр столиці Вірменії зараз стягуються додаткові сили правоохоронців, екіпіровані щитами і кийками. Почалися сутички протестувальників з поліцією, є затримання.

Карта розміщення миротворців у Карабаху - Міноборони Росії

Карта, скріншот повідомлення
Карта, скріншот повідомлення

Карта, скріншот повідомлення
Карта, скріншот повідомлення

Карта, скріншот повідомлення
Карта, скріншот повідомлення

Карта, скріншот повідомлення
Карта, скріншот повідомлення

Поліція Вірменії почала масово затримувати представників опозиційних політичних сил і їх соратників на площі Свободи. Людей насильно садять в поліцейські автомобілі і відвозять в різні відділення поліції. На площі повна плутанина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, військові ракетою збили російський вертоліт, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, "міністра оборони" поранили в бою: в мережі показали відео вибуху машини.

Знай.uа писав, Нагірний Карабах залишився без газу після ракетного удару: пожежникам доводиться працювати в ночі.