Словенська модель і поки ще перша леді США Меланія Трамп може піти від чоловіка – 45-го президента Америки Дональда Трампа з 50 мільйонами доларів. Але цих грошей їй все одно не вистачить, щоб вести звичне їй життя. Про це говорять наближені до Білого дому люди, а також численні юристи. Також про прийдешнє розлучення президентського подружжя пліткують і в західних ЗМІ, так, журналісти впевнені, що зараз Меланія буквально вичікує остаточних результатів виборів, щоб піти від Дональда з чистою совістю, не вплинувши на результат подій. А це в добавок до поразки на виборах буде Трампу ударом під дих.

Читайте Знай в Google News!

Вважає хвилини до моменту розлучення

У день, коли були оголошені попередні результати голосування, згідно з якими перемогу здобуде Джо Байден, видання Daily Mail випустило статтю, в якій говориться, що Меланія Трамп буквально "рахує хвилини до моменту розлучення". Багато помічників і наближені до першої леді не раз говорили, що шлюб Трампів швидше фікція.

"Меланія рахує кожну хвилину, поки він не вийде з Білого дому, щоб вона змогла спокійно розлучитися", - наводить видання слова експомічниці Маніго Ньюман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Меланія Трамп, фото Instagram
Меланія Трамп, фото Instagram

Давно живе своїм життям

Про життя президентського подружжя Трампів в Білому домі давно ходять чутки, а відносини між парою були описані як мінімум в чотирьох книгах. В одній з них – "вогонь і лють" Майкла Вулфа, наприклад, слушно зазначено про складні стосунки президента і першої леді. Звичайно, адміністрація Трампа спростовувала всі ці факти, але з них випливає, що Меланія вже давно жила своїм життям і рідко перетиналася з чоловіком. Навіть спальні в Білому Домі у подружжя були окремі.

Журналісти видання вважають, що ще у 2016 році Меланія не дуже-то і раділа перемозі чоловіка на виборах. А за словами експомічників, жінка багато плакала після оголошення результатів виборів чотири роки тому. Нібито вже тоді Меланія хотіла піти від чоловіка, але залишилася через Сина Беррона, щоб можливість спокійно завершити навчальний рік в нью-йоркській школі. Але вже тоді перша леді забажала переписати шлюбний контракт.

Дональд і Меланія Трамп, Скріншот з відео
Дональд і Меланія Трамп, Скріншот з відео

Що Меланія може отримати після розлучення?

Шлюборозлучні юристи вже почали припускати, скільки грошей зможе отримати Меланія в разі розлучення з Дональдом, до якого все йде. Адвокати впевнені, що перша леді може отримати всі належні їй активи, але зробити це буде не дуже просто. Річ у тому, що зазвичай у мільярдерів на кшталт Трампа досить складні структури активів у вигляді так званих шелл-компаній (фіктивних), різних інвестицій в інші компанії тощо. І тут є можливість розвернутися юристам, що представляють інтереси Меланії.

Американські юристи кажуть, що Меланія зможе відсудити у Трампа близько 50 мільйонів доларів. І хоча це значна сума, її може не вистачити, щоб модель вела звичне їй життя на широку ногу. "З сумою в 50 мільйонів в Нью-Йорку Меланія не зможе дозволити собі звичний спосіб життя. Хоча, можливо, у Трампа гарне уявлення про те, який рівень життя слід забезпечити матері його дитини, і вважаю, виплата буде досить щедрою", - міркує адвокат Жаклін Ньюман.

Меланія Трамп
Меланія Трамп

Крім того, адвокати впевнені, що спільний син Меланії і Дональда Беррон залишиться жити з матір'ю, адже більшу частину часу він проводить саме з нею. При цьому у Дональда Трампа швидше за все буде можливість спілкуватися з сином в залежності від графіка зайнятості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Трамп ризикує стати холостяком після виборів, Меланія зробила заяву.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "фіктивному" шлюбу Трампів скоро кінець, ЗМІ повідомили про майбутнє розлучення.

Також портал "Знай.ua" писав, що топ-5 джерел доходу Дональда Трампа за минулий рік - гарант США показав свою декларацію.