Президент України Володимир Зеленський та голова Офісу Президента Андрій Єрмак госпіталізовані у Клінічній лікарні "Феофанія".

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив радник голови ОПУ, політтехнолог Михайло Подоляк в інтерв'ю Українській Правді.

"Вони [Зеленський і Єрмак] знаходяться в Феофанії. Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради. Ось сьогодні проводив багато селекторних нарад", — розповів Подоляк.

Володимир Зеленський, фото: сайт президента
Володимир Зеленський, фото: сайт президента

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами радника, який опікується "медійкою" ОПУ, Зеленський має зв'язок зі світом завдяки обладнаному спецкабінету, а Єрмак вимушений вдовільнятися звичайними сучасними цифровими технологіями.

"У них там стандартний графік. Єдине обмеження - це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не знаходиться біля президента або біля голови Офісу, вони знаходяться в комунікаційному офлайні", — пояснив Подоляк.

При цьому Зеленський навіть розірвав зв'язки з родиною навіть попри те, що Олена Зеленська вже раніше перенесла коронавірусну хворобу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляє портал "Знай.uа", Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Зеленська розповіла про самопочуття зараженого Covid-19 президента: "Ізолювався, продовжує працювати".

Також "Знай.ua" писав, президент України Зеленський заразився коронавірусом.