Ігор Уманський написав заяву про звільнення з посади радника Андрія Єрмака.

Читайте Знай в Google News!

Колишній міністр фінансів, який до сьогоднішнього дня працював позаштатним радником голови Офісу президента, Ігор Уманський вирішив піти у відставку через те, що не згодний із запровадженням в Україні локдауну на вихідних.

Про це повідомив сам Уманський ввечері 12 листопада у Facebook.

"Карантин вихідного дня? Ок! Тоді - вcі на вихід! І я почну перший. Відповідну заяву подав на Банкову", — написав чиновник.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ігор Уманський також додав, що оприлюднить причини свого звільнення після того, як буде прийнято рішення за його заявою. Він пообіцяв про це розповісти публічно: "Обов’язково запрошу усіх, кому не байдуже".

До слова, спочатку Уманський оприлюднив і саму заяву. Однак, він допустив помилку - замість 11-го місяця він поставив дату: 12.10.2020. Пізніше радник Єрмака прибрав фото заяви, але сам пост про свої наміри залишив без змін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Степанов натякнув на локдаун по всій Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві можуть ввести локдаун і закрити метро

Також Знай.ua писав, Садовий повстав проти карантину вихідного дня