Президент України Володимир Зеленський прямо з "Феофанії" записав відеозвернення до українців.

Він розповів про своє самопочуття і також торкнувся теми коронавірусу, вакцини, КСУ і 100 днів тиші на Донбасі. Звернення було опубліковано у нього в Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Зеленський почав зі слів про самопочуття і радості опонентів: "Опонентів, які радіють моїй хворобi, близько до серця не беру. Чи не єдиний плюс вірусу, не відчувати запахів. Тому не звертаю увагу на продукцію життєдіяльності деяких телеканалів і деяких експертів". А потім перейшов до подій, пов'язаних з Конституційним судом України. "Україна змушена дивитися кілька тижнів поспіль кіно про 11 людей, багатоходівки, афери і авантюри. Це не "11 друзів Оушена". Це ремейк, створений за підтримки КСУ - "11 друзів Тупицького", - поділився Володимир Зеленський.

Він додав, що судді своїми рішеннями могли просто скасувати важливі реформи і позбавити Україну без фінансової допомоги. Далі Зеленський перейшов до того, що перші результати комісії з правової реформи будуть представлені вже на тижні, а весь процес буде максимально прозорим.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Судді КСУ отримують по 14 тисяч доларів щомісяця, чого не отримують більшість українців за рік, включаючи президента", — додав глава держави, а потім розповів про розмову з Ангелою Меркель з приводу вакцини. Зараз робиться все можливе, щоб Україна не опинилася в останніх рядах черги на її отримання.

Президент України радий, що нещодавно пройшло 100 днів тиші на Донбасі. Сьогодні, 12 листопада, 109 день перемир'я. "Ми прекрасно розуміємо, що перемир'я неідеальне. Однак є факт, що серед наших військових і цивільних громадян втрати зменшилися вдесятеро", — підсумував Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака: сувора секретність, VIP-клієнти і дорогі консультації.

Як повідомляв "Знай.ua", українці отримають компенсацію за контакт із зараженими Covid-19: як домогтися допомоги.

Знай.ua писав, натягуємо маски на ніс: масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе.