У російському Томську співробітники ФСБ затримали мера міста Івана Кляйна просто на ранковому робочому засіданні. У ЗМІ припускають, що причиною стала підприємницька діяльність Кляйна та його родини.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерело у правоохоронних органах та місцевий телеграм-канал "Спостерігач в Томську" з посиланням на очевидців подій.

За даними ЗМІ, затримання Кляйна може бути пов'язане з діяльністю підприємства "Томське пиво"», яким він керував більше 20 років, а після призначення на посаду мера Томська передав крісло своїй дружині.

Чиновника вивели з будівлі адміністрації в наручниках. У мережі також розповсюдилося фото Кляйна за столом у залі для нарад, де за спиною у нього можна побачити співробітників ФСБ у повній екіпіровці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Фото Telegram
Фото Telegram

61-річний Іван Кляйн став директором заводу в 1991 році, а через чотири роки був обраний генеральним директором. По інші заходи правоохоронців щодо його сім'ї та їх підприємств ще не повідомлялося.

Томськ — центр Томської області, один з головних промислових та науково-освітніх центрів Сибіру. Згідно з даними за 2016 рік, населення Томську складає 569,5 мільйонів осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Прикордонники затримали заступника мера Дніпра: підозрюють у страшних злочинах.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що хороми Зайцевої показали всій Україні: живе на широку ногу, ні краплі каяття.