В офісі президента йде підготовка візиту президента України Володимира Зеленського до США. Про це сказав заступник Голови ВП Ігор Жовква, передає прес-служба офісу.

Читайте Знай в Google News!

Він розповів, що зараз "йде підготовка повноцінного візиту Володимира Зеленського в США", зокрема обробка порядку денного такої поїздки.

"Економіка також повинна бути в пріоритеті поряд з політикою, поряд з питаннями безпеки. Тому такий візит, безумовно, готується", - зазначив заступник голови ОП.

Жовква зазначив, що українська сторона розраховує на продовження підтримки суверенітету і територіальної цілісності з боку американських партнерів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"Сигнали, які йшли від тоді ще кандидата в президенти Джозефа Байдена і які продовжують йти зараз, вселяють оптимізм: США готові і надалі відігравати важливу роль у забезпеченні національної безпеки України, в питанні завершення агресії на Донбасі і в питаннях допомоги, зокрема фінансової, на розвиток системи нашої національної безпеки", - сказав Жовква.

За його словами, США та інші члени НАТО розкриють Україні механізм програми партнерства з розширеними можливостями.

"А ми будемо виконувати своє домашнє завдання, виконувати критерії, необхідні для членства України в НАТО: реформувати нашу систему Збройних сил, національної безпеки. Впевнені, що підтримка Сполучених Штатів у цьому процесі нам, безумовно, буде надана", - підкреслив Жовква.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, хворий Зеленський звернувся до українців з Феофанії.

Як повідомляв Знай. ua, Верховну Раду "замінували": до поліції надійшов анонімний дзвінок.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вдячний ковіду за відсутність нюху.