Соціальна мережа Facebook видалила сторінку популярного в Польщі депутата парламенту Януша Корвін-Мікке, який називав Україну ворогом і підтримує анексію Криму РФ.

За його сторінкою в Facebook стежили 780 тисяч користувачів, тому Корвін-Мікке можна вважати найпопулярнішим польським політиком.

Читайте Знай в Google News!

Адже за кількістю читачів він випереджав президента Польщі Анджея Дуду, адже у нього, станом на 13 листопада, було 755 тисяч підписників. У Twitter Корвін-Мікке написавши, що його сторінка була заблокована "з абсолютно незрозумілих причин фашистами і більшовиками".

Однак його окремі записи регулярно блокувалися адміністрацією соціальної мережі Facebook за порушення правил спільноти. 77-річний політик очолює партію "Конфедерація", яку Польський прем'єр-міністр Моравецький раніше звинувачував у зв'язках з Російською Федерацією.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він підтримав анексію Криму РФ і заявляв про підготовку снайперів для розстрілу людей на Майдані, називаючи ворогом Польщі Україну, а не Росію. Корвін-Мікке також відомий завершенням своєї промови під час виступу проти введення єдиного квитка для подорожей країнами Європи нацистським привітанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, націоналісти закидали фаєрами балкон феміністки, але промахнулися і спалили іншу квартиру.

Як повідомляв "Знай.ua", активісти підпалили "Ісуса Христа" заради політв'язнів Кремль.

Знай.ua писав, слідом за рестораном-храмом, бізнесмен з Києва запрошує молитися в велосипедний магазин.