У Львові не вводитимуть карантин вихідного дня. Таке рішення прийняла влада міста.

Читайте Знай в Google News!

Львівська мерія відмовилася запроваджувати карантин вихідного дня. Виконком міськради прийняв рішення, що до 30 листопада субота і неділя будуть робочими днями для закладів громадського харчування, ТРЦ та спортзалів і вони зможуть працювати у звичайному режимі. Про це повідомив у Facebook мер міста Андрій Садовий.

"Тільки що закінчилося засідання виконкому. Прийняли рішення, що до 30 листопада субота і неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів і ринків. Це означає, що у Львові неможливо ввести карантин вихідного дня, оскільки у нас немає вихідних ", - написав він у Facebook.

Садовий також опублікував прийнятий документ і порадив показувати його тим, хто "буде намагатися заважати вам працювати".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Садовий пояснив, чому Львів ігнорує карантин

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий кличе до суду Зеленського і Степанова

Також Знай.ua писав, в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня: які обмеження діятимуть.