У столиці США Вашингтоні під будівлею Білого дому проходять громадські акції: там зібралися як прихильники Трампа, так і їх політичні опоненти. Між учасниками мітингів відбувалися сутички і штовханина, а через натовп проїхав і кортеж чинного президента.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє CNN.

Протестувальники викрикують гасла про масштабні порушення під час виборів, які й призвели до "перемоги" Джо Байдена замість "законно обраного" Трампа. Серед мітингарів багато людей з символікою республіканської партії та прапорами Конфедерації. Також можна побачити людей с транспарантами проти обох кандидатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вже почалися перші сутички. Про затримання поки не повідомляється, але, за інформацією місцевих ЗМІ, всі прилеглі до місця збору мітингувальників квартали оточені поліцією.

Повз протестуючих проїхав і кортеж чинного президента Дональда Трампа, який натовп зустрічав радісними оплесками. На голові глави держави можна помітити бейсболку з фірмовим закликом "Make America Great Again".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом