Український письменник і блогер Дмитро Вовнянко звернув увагу на те, як лікують президента Володимира Зеленського. Дмитро показав, яка несправедливість в нашій країні, коли у людини немає грошей, він порівняв шикарну палату в Феофанії і жахливе лікарняне ліжко в Новомосковську (Дніпропетровська область).

Читайте Знай в Google News!

Про це Дмитро Вовнянко написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Публікація Дмитра Вовнянка, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Вовнянка, скріншот: Facebook

"Ви бачите наскільки все цікаво? Спершу МОЗ повідомляє, що лікування одного хворого на КОВІД-19 державі обходиться у 20 тисяч грн., без врахування коштів місцевого бюджету, а важкого - 45 тисяч. А потім головлікар "Феофанії" повідомляє нам що на лікування президента країни (!) лікарня витрачає 7800 грн. Він хоче нам сказати, що ЗЕ лежить у коридорі і харчується лише перловкою? А тепер переконайте мене, що з додаванням росходів на охорону, на спецзв'язок, на машини які ганяють за кожною Мендель за першим наказом, тощо й тощо, на добу лікування найвеличнішого обходится не у 2 мільйони 700 тисяч бюджетних гривень, про які написав "Миротворец"!! В той час як десь у Житомирській області... І так, скільки там Порошенко платив своїх кровних (а не бюджетних) приватному "Оберігу" на добу? Аж 11,5 тисяч? Це з цього ЗЕботва розкрутила жахливу трагедію? Правду кажуть. Не рий яму на іншого.", - пише Дмитро Вовнянко.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також в коментарях активізувалися і підписники письменника, які не посоромилися заявити: "Що ви за звірі такі?! Нам потрібен живий і здоровий президент, а як же ми будемо садити на кіл мертвого... подумайте головою"; "Було б справедливо щоб ЗЕ лікували такі ж фахівці, як і він презедент-аматор."; "Було б у вас грошей як у цих чиновників, робили так само, просто зараз всі диванні експерти".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Гройсман придумав, як побороти пандемію просто зараз: "Треба вміти думати наперед".

Як повідомляв Знай.uа, прихильники Трампа влаштували "антимайдан" під Білим Домом: сутички, штовханина і візит президента.

Знай.uа писав, Зеленський пояснив мерам-бунтівникам, що чекає українців через їхню нору: "програє вся країна".