Відеоблогер і підприємець Сергій Корнак розповів, чи пустять олігархи колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі в українську політику. За словами блогера, Саакашвілі досить небезпечний для олігархів.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

За словами блогера, Михайло Саакашвілі є колишнім президентом Грузії, тому його "збити" дуже важко. Корнак вважає, що причина в тому, що будь-які виступи Саакашвілі є резонансними, у нього мільйон підписників в мережі.

"Повністю заткнути йому рот не можна. Він небезпечний для олігархів. Це єдина найнебезпечніша людина", - висловився відеоблогер Сергій Корнак про Михайла Саакашвілі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Проте, як стверджує відеоблогер, екс-глава Грузії може підняти людей і надихнути зробити свою гру. За словами Корнака, в Грузії у нього вже немає жодних шансів, оскільки там вже сформувалася нова політична еліта, а ось в Україні є шанси.

"За 8 років, які він не був у Грузії, він там все втратив. Бог його не дарма направив в Україну. У нього є шанс вплинути на розклад сил нашої політичної кон'юнктури", - підкреслив підприємець.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Також Сергій Корнак згадав колишнього главу Української держави, підкресливши його особливе взаємини з главою Російської Федерації Володимиром Путіним.

"Агент Кремля, ці лобзання з Путіним: "Дорогий друже, на, цілуй руку". Рачки повзав", - досить різко зазначив Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За словами підприємця, в Україні потрібна якась "фігура на противагу", а Михайло Саакашвілі може нею стати. Корнак вважає, що екс-глава Грузії зможе якимось чином вплинути на політичну сферу в нашій країні.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак повідомив, що отримав акредитацію у Верховній Раді України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак висловив свою думку щодо введення карантину вихідного дня в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що підприємець Сергій Корнак розповів про роботу Верховної Ради.