Український блогер, політичний аналітик і підприємець Сергій Корнак розповів про те, що в понеділок, 16 листопада 2020 року, в Києві пройде акція протесту підприємців.

За словами відеоблогера, вони страйкуватимуть проти карантину вихідного дня, який днями ввів український уряд.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Це чиста маячня. Ось два дні розігнати всіх по домівках, підприємців залишити без виручки. Це неправильно. Спочатку потрібно видати підтримку, а потім - вводити карантин. Інших варіантів немає, в нашій країні вірити нікому не можна", - заявив підприємець.

Сергій Корнак звертається до української влади і радить їй скасувати оподаткування приватних підприємців. За його словами, можна до Нового року скасувати сплату податків або компенсувати оренду.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тільки в такому випадку, каже Корнак, люди будуть вдячні, оскільки їм вдасться зберігати свої робочі місця.

Читайте Знай в Google News!

"Це називається ідіотство. Ти 8 днів на місяць випадаєш з графіка, притому самих жирних днів, які роблять виручку.. Це просто вбивство бізнесу. У мене таке відчуття, ніби сидить ціла група чортів, яка розробляє плани сильніше знищити дрібний бізнес", - зазначив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За словами відеоблогера, в Україні – найбільша ставка по електроенергії і найвища вартість блакитного палива.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Вихід один - страйкувати.. Тому я всіх закликаю, в понеділок приїжджайте до Києва, віддайте свій голос на 2-3 дні. Якось треба їх ворушити, тому що, якщо буде тиша і спокій, вони розуміють, що тоді вони - хитромудрі песці. Довго ми так не протягнемо", - підкреслив підприємець.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розкрив правду про те, як працює український парламент сьогодні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів, що він думає про карантин вихідного дня в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що підприємець Сергій Корнак висловив свою думку щодо Петра Порошенка.