Хворий на коронавірус президент України Володимир Зеленський не залишився без уваги та підтримки єврейської спільноти.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, за одужання глави української держави від Covid-19 помолилися рабини з Єрусалиму, Брюсселя, Дубаї, Парижу і столиці України Києва.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Рабині записали відеозвернення, де помолилися за здоров'я президента України Володимира Зеленського, який нещодавно заразився коронавірусом і перебуває на лікуванні у клініці "Феофанія".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Головний рабин святих місць Шмуель Рабинович виголосив молитву за одужання глави держави біля Стіни Плачу в Єрусалимі. Слова підтримки та молитви передав і головний рабин Ізраїлю Іцхак Йосеф. У Києві за здоров'я Зеленського молився рабин Моше Реувен Асман

Володимир Зеленський з рабинами
Володимир Зеленський з рабинами

У Брюсселі (Бельгія) молитву прочитав головний кантор Ісраель Міллер, У Дубаї (ОАЕ) - президент єврейської громади Солі Вольф, рабин Леві Духман і засновник громади, бізнесмен Наум Коен.

Рабин Моше Себбаг з Парижу (Франція) через епідеміологічні заходи не зміг записати відео з синагоги, але змонтував звернення до Зеленського.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям