Вперше Верховну Раду України тимчасово очолить жінка, поки спікер Верховної Ради Дмитро Разумков лікується від COVID-19. Обов'язки очільника парламенту виконуватиме його заступниця, народний депутат від "Батьківщини" Олена Кондратюк.

Читайте Знай в Google News!

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від партії "Голос" Ярослав Юрчишин, опублікувавши відповідне розпорядження.

"Здається, вперше Верховну Раду України очолює жінка. Хай і тимчасово. Щось вказує, що нас чекає більше уваги до пошуку взаємопорозуміння в парламенті найближчим часом. Якщо його не направлять на локдаун робочих днів. Що теж можливо", – написав він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Віце-спікер парламенту Олена Кондратюк із 12 листопада виконує обов'язки голови Верховної Ради відповідно до розпорядження спікера парламенту Дмитра Разумкова

"Хочу вас запевнити, що в моїй діяльності не буде жодної інтриги, я працюватиму строго відповідно до Конституції, регламенту Верховної Ради, законів України, і моїм обов'язком буде з вашою допомогою, разом з апаратом Верховної Ради забезпечити стабільну, ефективну та відповідальну роботу парламенту в інтересах громадян", - сказала Кондратюк на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Дмитро Разумков наразі працює з дому віддалено, оскільки у нього підтверджений COVID-19.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Парламенті – 50 нових ковід-хворих: Верховна Рада переходить у "надзвичайний режим".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку