Олена Кондратюк, віцеспікерка Верховної Ради, яка нині заміняє спікера ВР Дмитра Разумкова, назвала карантин вихідного дня “великою дурнею”.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона заявила на брифінгу 16 листопада.

Після повідомлення про те, що Дмитро Разумков захворів на коронавірус, його обов'язки у Верховній Раді перейняла віцеспікерка Олена Кондратюк. На брифінгу політикиня так прокоментувала нововведену практику карантину вихідного дня, яку вперше було практиковано лише на минулих вихідних.

Олена Кондратюк - фото rada.gov.ua
Олена Кондратюк - фото rada.gov.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

“Я вам можу сказати свою особисті враження від цього питання. Я думаю, що це - велика дурня. Тому що, якщо чесно, воно не вирішує це питання, не вирішує абсолютно ні з точки зору вирішення епідеміологічної ситуації, ні з точки зору медичної ситуації. І якщо такі насправді дії, які вже хотів запровадити уряд України, він мав, по-перше, порадитися з парламентом України, по-друге, з науковцями, з громадськістю і, принаймні, з медиками. Ми не бачили таких ніяких рішень, ми вважаємо, що такі рішення є передчасні і недоцільні”. Олена Кондратюк

Рішення зробити карантин вихідного дня викликає багато суперечок у соціальних мережах. Деякі міста демонстративно не підтримують таку ініціативу - наприклад, мер Львова Садовий оголосив усі дні тижня робочими, тому всі заклади міста працюють всі сім днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Разумков нагрянув з ревізією до столичної гімназії: "Завжди хотів зелену сосиску".

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумкова поставило в глухий кут питання про покарання Яременка за інтимну переписку.

Також Знай.ua писав, Зеленський - у відставку, Разумков - у президенти: Сергій Корнак про перспективи спікера ВРУ