Нещодавно чоловік генпрокурорки Ірини Венедиктової Денис Колесник звільнився з кіберполіції і отримав за це 750 тисяч гривень разової фінансової допомоги. Однак, вже через 10 днів він поновився на посаді.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють журналісти-розслідувачі Bihus.Info.

Денис Колесник працював заступником начальника департаменту кіберполіції, а 25 вересня він написав рапорт про звільнення, попрацювавши у департаменті рік, та попросив грошей у якості разової фінансової допомоги.

Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube
Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Все в сім’ю Генпрокурорки! Або як заробити по 100 тисяч за день без роботи. Схема на 750 тис. грн від чоловіка генпрокурорки Венедиктової - геніальніша від жомової ями Киви. Денис Колесник - замначальника кіберполу "зламав систему": звільнився з кіберполіції, отримав 750 тис. грн компенсації від держави, через тиждень - влаштувався назад. Але справа тут не лише в грошах.", - йдеться у повідомленні Bihus.Info. Bihus.Info

Як зазначається у сюжеті, 29 вересня Нацполіція виплатила Колеснику 774 тисячі гривень. З них 608 тисяч, як разова допомога при звільненні, 103 тисячі грошового забезпечення та компенсації за невикористані відпустки і премії, а ще 60 тисяч на оздоровлення та розв'язання побутових проблем.

Офіційно звільнено з Нацполіції його було 30 вересня. Однак після цього журналісти регулярно фіксували, як Колесник навідувався до департаменту кіберполіції. Щобільше на сайті відомства він і далі значився заступником начальника. Водночас у приймальній сказали, що йому можна залишити звернення.

1 жовтня кіберполіція оголосила конкурс на посаду заступника начальника департаменту, а 5 жовтня Колесник подався на цей конкурс і поновився на посаді. Тепер він працюватиме не у категорії "середній склад поліції", а "державний службовець". Це дозволяє переводитися на будь-які інші державні посади, а не лише посади у Нацполіції

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям