Підприємець, політичний аналітик та український відеоблогер Сергій Корнак показав, що зараз відбувається у Верховній Раді. Він зазначив, що народний депутат і адвокат Данило Гетманцев ввів би повний локдаун із закриттям всіх підприємств в Україні.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

"Політика ясна ... Я кілька разів чув виступи Гетьманцева, і у мене таке відчуття, що він народ України тихо ненавидить, просто ненавидить. Тому що ми йому або заважаємо, або є якимись конкурентами", - вважає Сергій Корнак.

За його словами, в нашій країні не підтримують і знищують приватних підприємців. Він підкреслив, що у людей стає менше грошей через те, що роботи теж стає менше. При цьому, каже Сергій Корнак, держава не виділила жодної копійки на допомогу підприємствам.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Щоб ви розуміли, в США виділили 12,5% бюджету, в Німеччині виділили на компенсацію підприємствам 34% бюджету, в Росії – 1,2%, В Україні, я думаю, не набереться і відсотка. Нікого не хвилює дрібний і середній бізнес. На відміну від СРСР, у нас вже 28 років намагаються налагодити правильний капіталізм", - говорить український блогер.

Він також зазначив, що в Україні дають "маленькі тріщини, де можна пролізти", тобто, поставити ларьок на ринку, кафе відкрити, ресторани. Тим не менш, протягом цього року все це знищується.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За словами Корнака, Данило Гетманцев заявив, що в Україні 7 мільйонів людей, які офіційно є, але нічого не платять до бюджету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це такий цинічний виступ, коли людина закликає всіх обілетити, тобто, все, щоб платили податки. Але спочатку потрібно надати умови. Політика моторошна, дрібний і середній бізнес знищується. Це призведе до краху і невдоволення", - говорить підприємець.

Нагадаємо, що український відеоблогер Сергій Корнак розповів, що він думає щодо президентства Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів про те, як страждає малий бізнес в карантині.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів, скільки людей вірять різним представникам і органам влади.