Вже зовсім скоро, 22 Листопада, дніпрянам доведеться вибирати нового мера. Вибирати між Загідом Красновим і Борисом Філатовим.

Але вже зараз очевидно, що при досить високій явці виборців перемогу, безсумнівно, здобуде перший, вважає відомий блогер Сергій Черкаськія.

" у Краснова антирейтинг - 15%. І це після багатомісячної брудної і брехливої кампанії, розгорнутої Філатовим проти свого головного конкурента в провладних ЗМІ. За бюджетні, між іншим, гроші. У Філатова ж антирейтинг-близько 70%. Це після п'яти років бездарного управління містом, внаслідок якого Дніпро перетворився на одну величезну недобудову, а з рекордного за розмірами бюджету вкрали понад 80% коштів», - упевнений експерт.

Черкаський порівнює обох кандидатів:

"Дніпряни дуже добре знають Краснова. Останні 20 років – не тільки як успішного бізнесмена, а й як політика, депутата міськради, який втілює комплексні програми з перетворення Дніпра.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще
Сотні встановлених дитячих і спортивних майданчиків, десятки відремонтованих під'їздів і замінених покрівель, закупівля найсучаснішого медичного обладнання для місцевих лікарень, допомога пенсіонерам з доставки продуктів додому, освітні проекти та багато-багато іншого. І все це-за гроші свого фонду. Протягом багатьох років, з року в рік, незалежно від виборів.

Також Дніпряни, напевно, ще краще знають Філатова. Що він робив останні 20 років? Спочатку-обслуговував, як юрист, рейдерські захоплення свого друга Геннадія Корбана.

Юрист-рейдер. Це амплуа закріпилася за ним міцно і надовго. Щоб його позбутися, Філатов почав корчити з себе журналіста. Найняв дійсно професійних "акул пера«, які йому писали тексти, а він їх просто зачитував у передачі»губернські хроніки".

Щоб якось додати собі ваги, купив, як стверджують знаючі люди, за 50 тисяч доларів звання " Заслужений журналіст». Коли стала модною тема космосу-придбав за 200 тисяч доларів квиток космічного туриста, але так нікуди і не полетів. Та й не полетить, враховуючи стан його здоров'я після багаторічного зловживання алкоголем (де це ви бачили космонавтів-алкоголіків?). При цьому ні копійки власних грошей цей дешевий позер ніколи не витрачав на благодійність.

Коли стався Євромайдан, Філатов через перевірку, що нагрянула до нього в магазин «Пасаж», боягузливо втік за кордон. Після перемоги революції повернувся в Україну, де завдяки підтримці Ігоря Коломойського обрався мером Дніпра і за п'ять років зруйнував місто, розплодивши корупцію небачених навіть для нашої країни масштабів».

Сергій Черкаський завершує свій аналітичний прогноз словами:

"Таким Філатова і знають Дніпряни: недожурналістом, недокосмонавтом, недомером. Звідси і такий високий антирейтинг. І Краснов, якій жителям Дніпра відомий, як бізнесмен, політик і меценат. Хто переможе? Відповідь очевидна!»