У Верховній Раді черговий "еротичний скандал" — нардеп від ″Слуги народу″ поділився з колегою ″порнушкою″. Заради цього він ″пожертвував″ брифінгом МОЗ.

Читайте Знай в Google News!

У вівторок, 17 листопада журналістам вдалось підловити ″слуг″ на розвагах, які б не повинні мати місце у стінах Верховної Ради. Однак схоже, що ці розваги вже стають звичними для нардепів із так званої ″монобільшості″.

Так, народний депутат України від партії ″Слуга народу″ Анатолій Драбовський під час перерви в Раді займався тим, що відправляв своєму колезі по фракції й сусідові по місцю в парламентській залі Олегу Тарасову відео з оголеною жінкою.

Однак у Драбовського на мобільному, де також були присутні еротичні фотографії, забракло пам'яті і він видалив з телефону відео брифінгу МОЗ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Це все зафіксував на камеру та оприлюднив журналіст Олексій Липовецький.

Зазначимо, що 62-річний Анатолій Драбовський є членом комітету Верховної ради з питань бюджету. До обрання у Верховну Раду був ректором Вінницького кооперативного інституту.

Його колега по фракції Олег Тарасов - член комітету з питань аграрної та земельної політики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Яременку після інтимного скандалу з повією у Раді присвятили пісню

Як повідомляв портал Знай.ua, депутатку від "Слуги народу" спіймали на пікантній переписці у Верховній Раді

Також Знай.ua писав, журналісти оприлюднили нові листування велелюбного Яременка