Одна із ключових обіцянок нового Президента України Володимира Зеленського - це "народний характер" діяльності влади, де "всі громадяни країни - президенти".

І от маємо низку нових президентів.

Спочатку Богдан вів себе як фактичний президент країни, щоправда публічно не демонстрував свій реальний статус. Навіть Зеленський, після звільнення керівника Офісу, назвав його другою людиною в державі.

Нинішній керівник Офісу Єрмак пішов далі - він публічно й неконституційно виконує обов"язки президента:

проводить наради з посадовцями в Офісі, дає вказівки урядовцям, керівникам ОДА, вітає Президента США.. і радісно про все це повідомляє на сайті Президента?!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

От і Голова ВР Рвзумков вважає себе майже Президентом.

Між іншим, ВР, з цим майже президентом, вже кілька тижнів поспіль відверто посилає формального Президента Зеленського з його ініціативами про Конституційний Суд і Всеукраїнський референдум, бо його законопроекти парламент так і не почав розглядати.

А нині вже докерувалися до мишей, точніше до радників.

Радник голови Офісу Президента Єрмака Подоляк похвалився, що викликає Міністрів перед ефірами на телебаченні, а далі більше, звільняє керівника служби інформаційної політики Офісу: "Курдінович 16 листопада написав заяву про звільнення. Я її підписав?!" Уявляєте рівень народності влади - радник звільняє керівників підрозділів Офісу Президента???

Одним словом, Конституцію не читав, Законів не знаю..а керувати державою готовий?!

А тепер до констуктивного:

за нинішніх коронавірусних обставин дочасні вибори поки що передчасні.

Натомість, формування нового Уряду національного порятунку із професійних, доброчесних і патріотичних людей, вважаю вкрай актуальним і потрібним.