Блогер Ігор Лєсєв прокоментував відео, які записує прямо з палати в лікарні заражений коронавірусом український президент Володимир Зеленський.

Блогер підкреслив, що поки глава держави записує різні відео, депутати з його партії пропонують учасникам Майдану виділити пільги на 86 мільярдів.

Про це ігор Лесєв повідомляє на каналі "НеДобрый Вечер" в YouTube.

"Володимир Зеленський з палати №6 нам всім шле відео-привітики, за його спиною – завжди 2 прапори, щоб ми раптом не забули, що ми дивимося не просто на хворого, а ми дивимося на хворого президента України", - почав свій випуск ігор Лесєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він згадав, що в черговому відео Володимир Зеленський звернувся до жителів ОРДЛО російською мовою. За словами Лесєва, президент заявив, що "Україна для вас відкрита у всіх сенсах цього слова", а потім сказав, хто нас розділяє у всіх сенсах цього слова.

Читайте Знай в Google News!

"Проект Закону про учасників Революції Гідності та родини Героїв Небесної Сотні... Чудовий проект закону з жирнючим переліком різних пільг. Там тобі і безкоштовний проїзд у всіх видах транспорту, навіть міжнародну поїздку слід оплачувати тільки на 50%...", - уточнив блогер.

Скріншот до відео з каналу "НеДобрый Вечер" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "НеДобрый Вечер" в YouTube

За його словами, партія Зеленського пропонує виділити учасникам Майдану пільги на 86 мільярдів гривень, хоча держава не може виділити гроші на лікування хворих коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Всі ці пільги-це суто радянський рудимент, вони повноцінно існувати можуть тільки при планово-соціалістичній економіці. Не можна за чийсь рахунок комусь роздавати благо, так роблять тільки тупі і недорозвинені. Хочеш комусь допомогти-допоможи грошима", - заявив блогер Ігор Лесєв.

Нагадаємо, що блогер Ігор Лесєв розкритикував роботу політичної партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Лесєв розповів про хабар, який взяв депутат Олександр Юрченко.

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Лесєв заявив, що введення тотального карантину в Україні може обернутися для Дениса Шмигаля позовами в суді.