Український президент Володимир Зеленський заявив, що держава буде однаково застосовувати необхідні санкції до всіх порушників карантину вихідного дня. За словами президента, закон в країні повинен бути одним для всіх.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню президента, яке він зробив у своєму блозі, опублікованому на його сторінці Facebook.

"Звичайно, я дивився один сюжет про роботу на вихідних клубу, який належить синові одного з поліцейських начальників. Вже сьогодні він звільнений з Національної поліції. Я вдячний керівництву Нацполіції та МВС за оперативну і справедливу реакцію. Закон в Україні повинен бути і буде один для всіх, особливо це стосується правоохоронців, які повинні стежити за дотриманням закону", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Володимир Зеленський підкреслив, що влада не діятиме за принципом "друзям все, а ворогам – локдаун", і санкції за порушення карантину вихідного дня будуть однаковими для всіх.

"Це стосується, до речі, і власника фітнес-клубу "5 елемент". З одного боку, ви кричите, що ситуація з розповсюдженням COVID-19 критична, а з іншого – сприяєте цьому. Потрібно вирішити, мені здається, ви або рятівник, або комерсант, такий звичайний. І раджу вам не витрачати кошти на ботоферми, які повинні говорити про політичні переслідування опозиції, а зберегти гроші на виплату штрафів. Ви вже отримали один штраф, продовжите роботу на вихідних - буде новий штраф. І штрафи, відповідно до законодавства, триватимуть до того часу, поки не навчитеся поважати закон. Потрібно буде сто штрафів - буде сто. Можливо, це така нова цікава модель для повернення до бюджету всього, що ви вкрали за попередні роки", - зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, смертність населення України в період пандемії нижче минулого року: парадокси статистики.

Як повідомляв Знай.uа, Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже ні".

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до українців: "Кожна зараза сприймає це на свій рахунок".