Український президент Володимир Зеленський жирним шрифтом підкреслив, що українська держава "плідно співпрацює з Міжнародним валютним фондом".

Читайте Знай в Google News!

Найближчим часом очікується старт роботи місії МВФ в українській столиці, і до наступного траншу МВФ залишилося недовго.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки повідомленню президента, яке він зробив у своєму блозі, опублікованому на його сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"В цілому Міжнародний валютний фонд продовжує нас підтримувати. У нас була прекрасна розмова з директором-розпорядником МВФ Кристаліною Георгієвою. Ми продовжуємо співпрацю. Ми чекаємо початку роботи місії МВФ у Києві, чекаємо наступного траншу для України. Це все обов'язково буде. А значить, буде і фінансова стабільність нашої країни, і нашої економіки", - сказав він у своєму влозі.

Варто також нагадати нашим читачам, що голова Національного банку України Кирило Шевченко вирушив у робоче відрядження до США, метою якого є налагодження зв'язків з Міжнародним валютним фондом для отримання чергового траншу. Також в рамках візиту вже пройшли зустрічі і з іншими кредиторами: Світовим банком і Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, глава НБУ відправився вимолювати транш від МВФ: "Не уявляю, скільки треба вазеліну".

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко почав нагнітати про "узурпацію Зеленського" і розлютив українців: "Справжній щур".

Знай.uа писав, зірка КВК звинуватив Зеленського через загиблих дітей, президент відповів: "Де ти був, коли вбивали українців?!".