Президент сусідньої держави-агресора Російська Федерація Володимир Путін сильно закашлявся, під час наради щодо ситуації з коронавірусною інфекцією covid-19 у своїй країні. Конференція проходила в онлайн-режимі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів.

Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

Відомо, що в нараді брали участь чиновники. Під час бесіди Путіна з міністром фінансів Антоном Силуановим, він раптом закашлявся і не зміг зупинитися - це тривало близько півхвилини (початок на відео з 1:24: 06-ред.). Мова Путіна тоді зайшла про "гострі поточні фінансові проблеми".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Вже кілька російських ЗМІ припустили, що російський лідер також заразився на коронавірусну інфекцію. Раніше коронавірус було вже підтверджено у деяких членів найближчого оточення Путіна, зокрема, у його прес-секретаря Дмитра Пєскова і прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна.

Варто також нагадати нашим читачам, що на початку цього року YouTube почав додавати "інформаційні панелі" до відео та пошукових запитів про COVID-19, направляючи глядачів до авторитетних джерел у спробі боротися з дезінформацією про хворобу. Тепер, коли робота над вакциною COVID-19 починає приносити перші результати, компанія налаштовує цю панель, щоб вона також містила посилання на інформацію про вакцинацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, російський актор Пашинін показав Путіну, як воювати і любити в Україні.

Як повідомляв Знай.uа, молодий військовий помер на Донбасі, нещодавно гуляли на весіллі.

Знай.uа писав, Вахтанг Кікабідзе передрік швидкий крах "Імперії Путіна".